Account Manager – Industri

Account Manager  – Industri
Sista ansökningsdag har tyvärr passerat och det är inte längre möjligt att ansöka. Kolla gärna på våra andra lediga tjänster eller kontakta oss på kontakt@capus.se.

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Account Manager
Arbetsgivare:
Gemü Armatur AB
Placeringsort:
Lindome
Ansökningstid:
27.04.2023

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant
Gemü är idag en världsledande tillverkare av högkvalitativa ventiler, mät- och reglerteknik och komponenter till processindustrin. Gemü grundades 1964. Den första ventilen som tillverkades var, till skillnad från traditionella ventiler i metall, en magnetventil i plast med mycket innovativ teknik. Sedan dess har företaget utökat produktsortimentet avsevärt och kan idag, tack vare egen produktutveckling, leverera en mängd olika produktvarianter.

Vi är på en framgångsresa och behöver förstärkning till vårat säljteam inom Industri!

DITT UPPDRAG

Vi på Gemü Armatur AB söker en självgående och ambitiös säljare med rätt energi som vill vara med och utveckla våra affärer med fokus på Mellansverige. Vi är uppdelade i två säljorganisationer - PFB (Pharmaceutical, Food, Biotechnology) och Industri och det är till Industri som vi nu söker en Account Manager. Hos oss kommer du att ha ett självständigt och utmanande arbete med ansvar för försäljning av våra produkter till nya och befintliga kunder. Du kommer att ingå i en väl fungerande säljorganisation och samarbeta med vårt kompetenta team av tekniker och supportpersonal. Huvudkontoret finns i Lindome strax söder om Göteborg, med regionkontor i Stockholm och Malmö. Du kan välja att jobba från något av dessa kontor eller ha hemmakontoret som utgångspunkt. Då mycket av din tid kommer att vara ute hos kunder kommer det innebära en del resande. 

DIN PROFIL

Vi söker dig som har ett stort intresse av teknik och har rätt attityd. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av teknisk försäljning och har en passion för att skapa affärer genom att bygga relationer med kunder. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och har en stark drivkraft att nå resultat. Som person är du utåtriktad, självgående och har en förmåga att skapa förtroendefulla, långsiktiga relationer med dina kunder. Du är också kommunikativ och har förmågan att förklara tekniska lösningar på ett enkelt och begripligt sätt.

VÅRT ERBJUDANDE 

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en växande organisation med en stark marknadsposition. Du får en gedigen introduktion till våra produkter och marknader, samt möjlighet att utveckla din kompetens genom löpande utbildning. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och bra förmåner, inklusive tjänstebil, pension och försäkringar.

OM OSS

GEMÜ Armatur AB är ett helägt dotterbolag till GEMÜ GEBR. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG, som är representerat i mer än 50 länder med drygt 1900 medarbetare med huvudkontor i södra Tyskland.
Vi har funnits i Sverige sedan 1981 och är idag 27 anställda och omsätter drygt 250 milj SEK. Huvudkontoret finns i Lindome strax söder om Göteborg, med regionkontor i Stockholm och Malmö. 
GEMÜ Armatur ABs affärsidé är att alltid leverera rätt produkt i rätt tid med fokus på kundservice. Vi drivs av flexibilitet och av att kunna bygga långsiktiga affärsrelationer. Vår policy för våra medarbetare är ständig kompetensutveckling med kundens krav i fokus.

KONTAKT OCH ANSÖKAN 

Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning, har mycket energi samt söker en ny spännande utmaning ser vi fram emot din ansökan. Gemü har valt att samarbeta med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@talentor.com +46739948841
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Talentor Sweden
Talentor Sweden AB tillhandahåller Sveriges företag med kompetenta chefer och specialister genom exekutive search och annonserad rekrytering. Genom våra nätverk och grundlig research hittar vi kandidater som överträffar våra kunders krav och behov. Talentor hjälper kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald ett hedersord och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.talentor.com

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant