Executive Search – rekrytering av chefer och specialister

Att rekrytera framgångsrika chefer är den insats som kommer att ha den överlägset största inverkan på företagets försäljning och resultat. Rätt rekrytering skapar värde redan från början. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom olika sektorer i kombination med vetenskapliga urvalsmetoder hittar vi rätt kandidat för dig!

Vi tror inte på magkänsla utan vårt sätt att arbeta säkerställer en objektiv och opartisk rekrytering där vi tror på att bygga relationer med både kunder och kandidater, med en strävan efter att förstå deras individuella behov och mål.

För oss är det viktigt att ha en personlig och professionell inställning och att alltid leverera resultat av högsta kvalitet. Vår uppgift är att hitta de bästa ledarna och cheferna, och att matcha dem med rätt organisation och position.

Oavsett om du söker en ny utmaning eller har en position som behöver fyllas – låt oss hjälpa dig!

Kontaktnät och kännedom av marknaden

Genom vår långa erfarenhet har vi skapat oss ett brett kontaktnät inom en mängd olika branscher och har en god kännedom av marknaden.

Att hitta chefer, ledare och specialister med en stark ledarskapsbakgrund gör vi med hjälp av våra kvalitativa processer, tidigare erfarenhet och specialistkompetenser för att möta de specifika kraven som ställs i er organisation.

Branscher vi gör executive search inom är bland annat:

  • Energi
  • Infrastruktur
  • Industri och Teknik
  • IT
  • LifeScience och MedTech
  • Bygg och Fastighet
  • FMCG

Kontakta oss om Executive Search

Vill du ha hjälp eller har fler frågor om vilka vi är och vad vi gör? Kontakta oss gärna på telefon +46 856 005 700, eller gå in på vår kontaktsida så hjälper vi dig vidare.

Kontakta oss gärna

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Henrik Myllenberg

Partner/Regional Manager