Affärsdrivna konsulter och interimstjänster

Genom många års erfarenhet av rekryteringar både i Norden och internationellt har vi etablerat ett gediget nätverk inom många branscher. Vi känner marknaden väl och har löpande kontakt med kandidater för att hålla oss uppdaterade. Vi erbjuder inte enbart rekryteringar utan även konsulter och interims-tjänster för både längre och kortare uppdrag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Hyra och rekrytera – stöd i begränsad period

Har ni arbetstoppar, sjukskrivningar eller medarbetare på föräldraledighet? Det kan ta tid att hitta rätt medarbetare och att få in rätt resurs. Då kan vi hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt med konsulter som kan utföra alla arbetsuppgifter under tiden rekryteringen pågår.

De kan stödja både under kortare och längre perioder med varierande upplägg utifrån ert behov. Gäller det stöd en eller två dagar i veckan, eller vet ni inte hur länge det ska pågå – hör av dig till oss så hjälper vi till.

Vi och våra konsulter anpassar oss efter ert behov!

Stöd i längre perioder

Har ni behov av stöd över längre tid, men har anställningsstopp? Har ni ett långvarigt projekt där ni behöver stöttning? Våra konsulter har möjlighet att ta sig an verksamhetskritiska uppdrag åt er.

Var kan vi hjälpa dig?

Våra konsulter finns tillgängliga över hela Sverige och Norge. Vi löser även uppdrag internationellt och har flera konsulter på uppdrag i utlandet.

När kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig när som helst! Våra konsulter är tillgängliga på kort varsel.

På vilka områden hjälper vi dig?

De flesta av våra konsulter arbetar inom:

  • HR
  • Administration
  • Ekonomi
  • Life Science
  • Affärsutveckling
  • IT och tech

Men listan är inte uttömmande. Har ni behov av annan kompetens, ta kontakt – vi löser det!

Vilka är våra konsulter?

Vi erbjuder endast erfarna, självständiga, högkompetenta och duktiga konsulter, som har förmågan att utveckla er organisation.

Ta kontakt!

Undrar du om vi kan lösa ditt uppdrag? Ta kontakt i dag!

Bli konsult?

Är konsultrollen något för dig? Hos oss får blir du del av ett företag som tänker med hjärtat.

Här blir du del av en gemenskap, där vi ser alla anställda. Du får möjligheten till att forma din karriär genom mycket spännande uppdrag. Intresserad? Ta kontakt i dag!

Kontakta oss gärna

Thomas Lindquist

Founder/CEO