Konsulter och interimstjänster

Genom många års erfarenhet av rekryteringar både i Norden och internationellt har vi etablerat ett gediget nätverk inom många branscher. Vi känner marknaden väl och har löpande kontakt med kandidater för att hålla oss uppdaterade. Vi erbjuder inte enbart rekryteringar utan även konsulter och interims-tjänster för både längre och kortare uppdrag.

Hyra och rekrytera – stöd i begränsad period

Har ni arbetstoppar, sjukskrivningar eller medarbetare på föräldraledighet? Har ni behov av stöd under en tid men har anställningsstopp? Det kan ta tid att hitta rätt medarbetare och att få in rätt resurs. Då kan vi hjälpa dig att täcka upp ett tillfälligt behov på ett snabbt och effektivt sätt med konsulter som kan utföra dessa arbetsuppgifter under tiden rekryteringen pågår.

De kan stödja både under kortare och längre perioder med varierande upplägg utifrån ert specifika behov. Gäller det en eller två dagar i veckan, eller vet ni inte hur länge det ska pågå – hör av dig till oss så hjälper vi till och skräddarsyr upplägget efter vad som passar er.

Var och hur kan vi hjälpa dig?
Våra konsulter finns tillgängliga över hela Sverige, Norge och även internationellt. Vi har flertalet konsulter på uppdrag i utlandet och vi har dessutom fler som är redo att på kort varsel hjälpa till och stötta er organisation. Vi erbjuder endast affärsdrivna, erfarna och duktiga konsulter med förmåga att driva och stötta er i de utmaningar ni står inför.

De flesta av våra konsulter arbetar inom:

  • HR
  • Administration
  • Ekonomi
  • Life Science
  • Affärsutveckling
  • IT och tech

Men listan är inte uttömmande. Har ni behov av kompetens inom andra områden, ta gärna kontakt med oss.  Ta kontakt i dag!

Bli konsult?
Låter konsultrollen spännande och som något för dig? Hos oss blir du del av ett företag som tänker med hjärtat. Här blir du del av en gemenskap, där vi ser alla anställda. Du får möjligheten att forma din karriär genom olika, väldigt spännande uppdrag. Intresserad? Ta kontakt i dag!

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Thomas Lindquist

Founder/CEO