IronOx Rentals Ltd-VD

IronOx Rentals Ltd-VD
Sista ansökningsdag har tyvärr passerat och det är inte längre möjligt att ansöka. Kolla gärna på våra andra lediga tjänster eller kontakta oss på kontakt@capus.se.

Nyckelinformation

Jobbtitel:
VD
Arbetsgivare:
IronOx Rentals Ltd
Ansökningstid:
09.07.2023

Kontakta konsult

Kristoffer Palmqvist

Headhunter
På uppdrag av IronOx Rentals Ltd. på Bahamas söker vi en skandinavisk chef som vill bo i Nassau, Bahamas. IronOx Rentals Ltd. är ett ledande maskinuthyrningsföretag baserat i Nassau på Bahamas. Företaget söker nu en VD som kommer att spela en avgörande roll för att driva och utveckla företaget för att möta en växande kundbas. Detta är en unik möjlighet för rätt kandidat, med attraktiva förutsättningar för ett liv i ett land med somriga och stabila temperaturer året runt. IronOx Rentals Ltd. har upplevt kontinuerlig tillväxt sedan företaget startades 2015. Företaget är specialiserat på uthyrning av industrimaskiner och används för projekt inom kommersiell och bostadsutveckling. Produktkvalitet och service är grunden för allt de gör.

Ansvar och arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för ledning, drift och utveckling av företaget
  • Bygg och upprätthåll starka kundrelationer för att säkerställa långsiktiga affärsrelationer
  • Var en aktiv främjare av kvalitet och professionalism vid underhåll och reparationer
  • Arbeta med att optimera företagets leveransförmåga i linje med kundernas förväntningar
  • Titta på möjligheten för tillväxt på de lokala marknaderna, analysera dem och implementera dem efter överenskommelse med styrelse och ägare
  • Ansvar för ekonomistyrning inklusive budgetering, kostnadskontroll och rapportering
  • Ledning, uppföljning och styrning av teamet, anpassat efter rådande förutsättningar

Kvalifikationer:
  • Teknisk kunskap om industrimaskiner. Tidigare bakgrund som maskinmekaniker är meriterande
  • God förståelse för maskinuthyrningsbranschen
  • Stark ledarskapsförmåga med god operativ förmåga att hantera en varierad, operativ verksamhet
  • Erfarenhet av budgetering, ekonomistyrning och rapportering
  • God kommunikations- och förhandlingsförmåga
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav
  • Erfarenhet från olika kulturer är en fördel

Din Profil:
Vi söker personer som vill bo heltid på Bahamas, och som vill arbeta nära de anställda och med lokalbefolkningen. Företaget erbjuder konkurrenskraftiga lönevillkor som går i linje med kvalifikationer och erfarenhet. Bolaget kommer bistå med flytt, erbjuda attraktiva bostäder och stå för alla kostnader relaterade till immigration och försäkring. Om du är redo att anta utmaningen som VD på IronOx Rentals Ltd. Uppfyller du kvalifikationerna – sök denna tjänst! Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, vi kommer att behandla ansökningar löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Palmqvist 076 666 64 71, kristoffer.palmqvist@talentor.com.


Talentor Sweden
Talentor Sweden AB tillhandahåller Sveriges företag med kompetenta chefer och specialister genom exekutive search och annonserad rekrytering. Genom våra nätverk och grundlig research hittar vi kandidater som överträffar våra kunders krav och behov. Talentor hjälper kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald ett hedersord och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.talentor.com

 

Kontakta oss gärna

Kristoffer Palmqvist
Headhunter