Key Account Manager

Key Account Manager
Sista ansökningsdag har tyvärr passerat och det är inte längre möjligt att ansöka. Kolla gärna på våra andra lediga tjänster eller kontakta oss på kontakt@capus.se.

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Key Account Manager
Arbetsgivare:
Rittal AB
Ansökningstid:
20240124

Kontakta konsult

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search

Rittal, en del av den tyska koncernen Friedhelm Loh Group, är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal Scandinavia AB hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och betjänar 3000 kunder. Huvudkontoret ligger i Ängelholm och kontor finns i Stockholm, Göteborg, samt i Norge (Ski) och Danmark (Köpenhamn). Gör Rittal till din framgångssaga – anslut dig redan idag!

Ta steget mot framgång hos Rittal! Vi expanderar och letar efter en passionerad och erfaren Key Account Manager för att förstärka vårt team inom Industrisegmentet.

Din roll

Som KAM hos Rittal kommer du att spela en central roll i att utveckla starka kundrelationer och driva framgångsrika affärer inom industriautomation och IT/data. Detta är din chans att bli en betydande del av ett marknadsledande företag som verkligen uppskattar din expertis och passion för försäljning. I din roll som KAM kommer du att ha fokus på Sverige och att vidareutveckla befintliga kundrelationer inom ditt affärsområde. Ditt arbete kommer huvudsakligen att innefatta proaktivt säljarbete över hela landet vilket kommer innebära en del resor, ibland med övernattning. Du kan antingen utgå från Rittals eller Eplans kontor runt Mälardalen, Stockholm eller hemifrån.

Vi är ledande inom inkapslingsteknik för industriautomation och IT/data- och telekomutrustning. Dessutom erbjuder Rittal komponenter och systemlösningar inom fysisk IT-säkerhet, kompletta datorhallar och säkerhetsskåp. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en försäljningsdriven organisation där du omges av en väl fungerande struktur som låter dig fokusera på dina projekt och affärer. Du förväntas ta ett betydande affärsmässigt ansvar och njuta av frihet under ansvar i ditt arbete. För dig som strävar efter tillväxt och personlig utveckling finns det gyllene möjligheter hos Rittal.

Din profil

Vi söker dig med en stark teknisk bakgrund inom el, automation eller liknande, och erfarenhet som KAM. Du är för närvarande en framgångsrik och erfaren säljare med en brinnande vilja att utvecklas. Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande, kan ta egna initiativ och har förmågan att själv se utvecklingsmöjligheter. Du bör också kunna arbeta mot specifika mål, både i team och självständigt. Resultatorientering, flexibilitet och högt engagemang är grundläggande egenskaper. Flytande svenska och engelska är ett krav. Goda IT-kunskaper och vana vid CRM-system är en självklarhet. En högskoleutbildning inom relevant område är mycket meriterande.


Intresserad?
Om du är redo att utmana dig själv i en dynamisk och spännande roll, så ser vi fram emot att få din ansökan.Urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Rittal samarbetar med Capus AB i den här rekryteringen. För mer information om rollen, kontakta Mio Emanuelsson mio.emanuelsson@capus.se Tel: 0733-667577 

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search