Nordic Payroll and Office Manager

Nordic Payroll and Office Manager
Sista ansökningsdag har tyvärr passerat och det är inte längre möjligt att ansöka. Kolla gärna på våra andra lediga tjänster eller kontakta oss på kontakt@capus.se.

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Nordic Payroll and Office Manager
Arbetsgivare:
Calderys Nordic AB
Placeringsort:
Göteborg
Ansökningstid:
18.06.2024

Kontakta konsult

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search
 

Just nu söker vi efter en engagerad och erfaren person för positionen som Payroll & Office Manager med placering i Göteborg.

I denna roll kommer du att vara en nyckelperson och ansvara för att koordinera och genomföra en mängd administrativa uppgifter samt ansvara för att sammanställa alla dokument och rapporter gällande lön internt och externt.
Vi värdesätter djupgående kunskap och erfarenhet inom områden som kollektivavtal, pensioner, försäkringar och skattefrågor. Din erfarenhet och kompetens kommer att vara värdefull för att säkerställa att våra medarbetare får den support och service de behöver.
Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig och drivs av eget ansvar, du kommer att rapportera direkt till HR-chefen. 
 

Ansvarsområden:

- Hantera löneadministration för tre kollektivavtal (If Metall, Kemiska Fabriker och Byggnads)
- Övervaka alla anställda i Sverige och övriga nordiska länder
- Generera rapporter med hjälp av olika system
- Hantera sjukanmälningar och rehabiliteringsprocesser
- Uppdatera HR-policys
- Utföra avstämningar för månads- och årsbokslut
- Fungera som kontorsansvarig för vårt kontor i Göteborg
- Ytterligare administrativa uppgifter inom HR vid behov

Kvalifikationer:

- Du har en ekonomiutbildning på gymnasienivå eller högre och minst 5 års erfarenhet av lönehantering. 
- Det är ett krav att du är flytande i både engelska och svenska, både tal och skrift. 
- Kunskap om lönesystem såsom Agda och Concur, samt kännedom om SAP. 
- Du har tidigare erfarenhet av kollektivavtal, pensioner, försäkringar och skattefrågor. 

Som person är du noggrann, självständig och har förmågan att hålla deadlines och trivs med att leverera med en hög servicenivå. 

Om du är redo för den här utmaningen och vill bidra till Calderys dynamiska team, ansök nu! De ser fram emot att välkomna dig till sitt företag.

Kontakt och ansökan

Calderys har valt att samarbeta med Capus i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Mio Emanuelsson, Rekryteringskonsult, mio.emanuelsson@capus.se
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

 

Om arbetsgivaren

Calderys är en ledande global lösningsleverantör för industrier som arbetar under höga temperaturer. Koncernen är specialiserad på termiskt skydd för industriell utrustning med ett brett utbud av eldfasta produkter och avancerade lösningar för att förbättra stålgjutning, metallurgiska flussmedel och formningsprocesser.
Som ett internationellt företag med närvaro i mer än 30 länder och ett starkt fotavtryck i Amerika genom varumärket HWI, en medlem av Calderys, erbjuder vi våra anställda en värld av möjligheter.
Med ett arv på över 150 år och ett orubbligt engagemang för spetskompetens fortsätter vi att forma vår framtid genom lagarbete, kundfokus och ett proaktivt tänkesätt. Vi är den viktiga partnern för alla högtemperaturindustrier och vårt syfte placerar hållbarhet och innovation i hjärtat av vår verksamhet. Det återspeglar vår anledning att existera: att stödja våra kunder att bygga en bättre värld genom hållbara lösningar.
Våra värderingar är en drivande kraft i detta syfte: Vi är uthålliga, ansvarsfulla, mångkulturella och autentiska..
I vårt företag uppmärksammar prestation och lärande främjas. Våra tjänster och lösningar är beroende av våra medarbetares expertis och engagemang. Så vi säkerställer att de har utrymmet och möjligheterna att utveckla sin potential inom en miljö med mångfald, inkludering och samarbete. Det är en miljö för människor att växa, där varje dag är en ny dag och mer spännande än den förra.
Calderys – Forged in legacy. Fueled by excellence.
För mer information, besök Calderys.com

Kontakta oss gärna

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search