Vi firar 20 år i branschen!

Under dessa två decennier har vi haft förmånen att vara en viktig partner för många företag när det gäller att hitta rätt kompetens och bygga starka team. VD och grundare Thomas Lindquist reflekterar över vår resa, de utmaningar vi har stött på, framtidens möjligheter och den betydelsefulla milstolpen när vi bytte namn från Talentor Sweden till Capus AB.

  • Publiceringsdatum: 16.09.2024

Hur känns det att Capus firar 20 år?
”Det känns fantastiskt,” säger Thomas. ”När vi startade hade vi en vision om att bli en långsiktig partner inom rekrytering, och nu, två decennier senare, ser vi tillbaka på många framgångsrika samarbeten. Det känns både givande och inspirerande. Vi har alltid strävat efter att vara innovativa och lyhörda, och jag är stolt över vad vi har åstadkommit.”

Hur har resan varit och vilka utmaningar har ni mött?
”Resan har varit både utmanande och givande. Precis som i alla branscher har vi stött på hinder, särskilt när det gäller att anpassa oss till teknologiska förändringar och arbetsmarknadens svängningar. Digitaliseringen har påverkat hur vi arbetar, och pandemin påminde oss om hur snabbt saker kan förändras. Trots detta har vi lyckats anpassa oss och fortsätta leverera kvalitet till våra kunder.”

Några särskilda milstolpar eller tillfällen som sticker ut?
”En av de mest minnesvärda milstolparna är definitivt samarbetet med Capus AS, vilket ledde till namnbytet från Talentor Sweden till Capus AB. Det var ett stort steg för oss och stärkte vår position på marknaden, samtidigt som det breddade vårt erbjudande inom specialistrekrytering och executive search. Denna förändring har öppnat upp nya möjligheter och förbättrat vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar.”

Vad ser du fram emot för Capus?
”Framtiden ser ljus ut. Vi ser stora möjligheter att utveckla vårt erbjudande och möta den ökade efterfrågan på specialiserad kompetens. Vårt starka team är redo att ta sig an framtida utmaningar, och vi fortsätter att investera i ny teknik och förbättra våra metoder för att ligga steget före.”

Thomas avslutar med att nämna alla som varit med och bidragit till Capus framgångar. ”Våra kunder, leverantörer och medarbetares engagemang har varit en stor framgångsfaktor sedan start. Tillsammans har vi byggt upp något speciellt och jag ser fram emot att fortsätta denna resa.”