Anläggningsansvarig

Anläggningsansvarig

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Anläggningsansvarig
Arbetsgivare:
E.ON Energiinfrastruktur AB
Placeringsort:
Bro
Ansökningstid:
24.02.2024

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Micaela Cardell

Headhunter/Recruitment Consultant
E.ON är ett energibolag med hjärtat i hållbarhet och vi verkar på en marknad i ständig förändring där ett nytt energilandskap växer fram och efterfrågan på förnybar energi ökar. Vi är med och driver omställningen, vi förnyar Sverige och vi vill att vår omtanke om framtiden genomsyrar allt vi gör. Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för att driva omställningen till förnybar och återvunnen energi i samhället. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans!

Nu söker vi efter en Anläggningsansvarig till vårt team i Stockholm med placering i Högbytorp

Om avdelningen

Inom Operations Stockholm ansvarar vi för drift, underhåll, produktionsoptimering, distribution och långsiktig anläggningsutveckling av våra produktions- och distributionsanläggningar i norra och västra Stockholm med Högbytorp som största anläggning. Vår vardag präglas av ett säkert, kostnads- och resurseffektivt arbetssätt, där vi alla medverkar till att våra anläggningar och arbetssätt ständigt förbättras för att säkerställa en hög standard i allt vi gör.

Din roll 

Som Anläggningsansvarig har du en central roll i att utveckla våra anläggningar i Stockholmsområdet med primärt fokus på yttre väst. Din vardag innebär till stor del arbete i projektform där du med din kunskap inom området agerar projektbeställare.
Du har ett delegerat budget-, anläggnings- och miljöansvar, där du arbetar med investering och ombyggnationer utifrån strategiskt framtagna planer. 
Du kommer även ansvara att löpande följa upp utfall och prognos, både när det gäller kostnader och investeringar inom ditt specifika ansvarsområde. Tillsammans med tvärfunktionella team, där du samarbetar med kollegor inom drift, underhåll, arbetsmiljö, miljö och andra områden, kommer du att driva ständiga förbättringar, för att uppnå gemensamma mål. Vårt största fokus är säkerhet i våra anläggningar där du har en viktig roll.

Vem hoppas vi blir våra nya kollegor?

För att lyckas som anläggningsansvarig hos oss ser vi helst att du har en teknisk akademisk utbildning och erfarenhet av anläggningsprojekt inom energibranschen. Vi är också nyfikna på dig som har bakgrund från annan processindustrin. 
Rollen innebär ett övergripande ansvar där du, genom att arbeta systematiskt och metodiskt, skapar en struktur som möjliggör att du och dina kollegor kan utföra ert arbete på bästa sätt. Med ditt helhetsperspektiv känner du dig trygg i att ta beslut som omfattar våra anläggningar både på egen hand och i samråd med drift- och underhållsavdelning. Vi tror även att du trivs i en roll med många kontaktytor på olika nivåer inom organisationen och med externa partners då vi anser att vi alltid blir bättre tillsammans.

Ditt team

Din framtida chef, Sara, har stark tillit till sina medarbetare och värdesätter frihet under ansvar. Hennes värderingsstyrda ledarskap präglas av lyhördhet och öppenhet. Sara och hennes team utforskar gärna nya vägar och uppmuntrar till att våga utmana.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. 

Din ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Kristina Peltola - kristina.peltola@capus.se +46 73-994 88 41 alternativt Micaela Cardell-  micaela.cardell@capus.se +46 70-199 16 65
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligen. Varmt välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Micaela Cardell

Headhunter/Recruitment Consultant

Sök tjänsten