Assisterande Butikschef

Assisterande Butikschef

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Assisterande Butikschef - Plantagen
Arbetsgivare:
Plantagen Sverige AB
Placeringsort:
göteborg

Kontakta konsult

Tilde Andrén

Headhunter
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

Vill du jobba i Nordens härligaste växthus? Nu söker Plantagen en driven och engagerad Assisterande Butikschef till vår butik i Askim.

DIN FRAMTIDA ROLL
Du har tillsammans med butikschefen ansvar för att leda arbetet i butiken med målet att öka försäljningen och höja bruttovinsten. Du kommer att ha en operativ roll vilket innebär att ta del av alla arbetsprocesser i butiken, samt att driva försäljning och skapa det bästa kundmötet. Plantagens säljverktyg och kommersiella riktlinjer är viktiga verktyg i det dagliga arbetet. I rollen har du totalansvaret för butikens drift och de ekonomiska resultatet vid frånvaro av Butikschefen. 

Dina huvudsakliga arbetsområden: 
  • Aktivt arbeta för att förbättra kundupplevelsen 
  • Följa upp budget, hantera butiksdrift och öka försäljning
  • Vägleda och motivera medarbetarna genom träning och feedback på kundmötet 
  • Säkerställa att vi har en god arbetsmiljö och säkerhet. 
  • Ansvara för kontinuerlig uppföljning av budget vid frånvaro av butikschefen 
     
DIN PROFIL
För att lyckas i denna rollen ser vi att du är social, serviceorienterad och driven. Vidare är du lösnings- och resultatorienterad samt besitter förmågan att ge feedback i ditt dagliga arbete. Vi ser att du har ett starkt kommersiellt driv och ett ledarskap som präglas av ägarskap och engagemang. 


VI ERBJUDER DIG 
Hos oss på Plantagen får du utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och attraktiva förmåner.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och inleds med provanställning på 6 månader.


DIN ANSÖKAN 
Ansök redan idag. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. I denna rekrytering har Plantagen valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Tilde Andrén - tilde.andren@capus.se +46 72-660 19 74
För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen screeningtester tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information skickas till den mejladress du anger i din ansökan. Vi kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 


Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

 
 

Kontakta oss gärna

Tilde Andrén

Headhunter

Sök tjänsten