Butikschef

Butikschef

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Butikschef - Plantagen Örebro
Arbetsgivare:
Plantagen Sverige AB
Placeringsort:
Örebro
Ansökningstid:
31.08.2024

Kontakta konsult

Tilde Andrén

Headhunter
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

Vill du jobba i Nordens härligaste växthus? Nu söker Plantagen en erfaren och engagerad Butikschef till vår butik i Örebro.


DIN FRAMTIDA ROLL

Du får möjligheten att vara en nyckelperson i utvecklingen av vår butik i Örebro och vara en del av resan när vi tillsammans formar butikens framtid. Du kommer att ha helhetsansvar för butikens drift, personal, kunder samt budget- och resultatansvar. Rollen är till stor del operativ och innebär att du dagligen är närvarande i butiken, arbetar direkt med både kunder och personal för att säkerställa en effektiv och smidig drift. Du erbjuds en varierad roll med högt tempo, där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder den bästa köpupplevelsen. Vi letar efter en driven Butikschef som är redo att ta sig an utmaningen att driva vår butik i Örebro till nya höjder. Är du en erfaren ledare som älskar att driva stora team och har ett öga för att öka försäljningen? Då är du precis den vi letar efter!

Dina huvudsakliga ansvarsområden: 
  • Ansvara för butikens dagliga drift och resultat
  • Skapa och implementera strategier för att driva försäljning och öka lönsamheten
  • Utmana och inspirera ditt team att överträffa sina egna och butikens mål
  • Bygga starka relationer med både teamet och kunderna
  • Identifiera och nyttja möjligheter till förbättring och tillväxt
  • Vara närvarande och aktiv i butiken för att säkerställa en hög operativ standard och en förstklassig kundservice

DIN PROFIL 

​​​​​​​För att lyckas i denna rollen tror vi att du är en affärsdriven och kommersiell ledare inom detaljhandeln, en stark ambassadör som drivs av inspirera dina medarbetare och uppnå mål. Du har en relevant utbildning, exempelvis inom försäljning, ledarskap alternativt förskaffad relevant arbetslivserfarenhet. God ekonomisk förståelse och datakunskaper är viktiga delar av rollen, det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för konsten att arbeta med färskvaror och levande produkter. Koncernspråket är engelska, vi ser att du är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Om du är redo att prägla framtiden med din vision, målmedvetenhet och kraftfulla resultatfokus är vår butik i Uppsala helt rätt. Du är en visionär som kan omsätta idéer till konkreta resultat och har fingertoppskänsla för att skapa en butiksmiljö som ger våra kunder en inspirerande köpupplevelse.


VI ERBJUDER DIG 
Hos oss på Plantagen får du utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och attraktiva förmåner.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och inleds med provanställning på 6 månader.

DIN ANSÖKAN 
Ansök redan idag. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. I denna rekrytering har Plantagen valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Mio Emanuelsson - mio.emanuelsson@capus.se +46 73-366 7577 eller Tilde Andrén - tilde.andren@capus.se +46 72-660 19 74. För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen screeningtester tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information skickas till den mejladress du anger i din ansökan. 


Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Tilde Andrén

Headhunter

Sök tjänsten