Butikschef Plantagen – Halmstad

Butikschef Plantagen – Halmstad

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Butikschef
Arbetsgivare:
Plantagen Sverige AB
Placeringsort:
Halmstad

Kontakta konsult

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search
På Plantagen brinner vi för växter. Men framför allt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!

Vill du jobba i Nordens härligaste växthus? Nu söker Plantagen en driven och engagerad Butikschef till vår butik i Halmstad.
 

Din framtida roll
Du får möjligheten att vara en nyckelperson i utvecklingen av vår butik. Där du får chansen att vara en del av resan när vi tillsammans formar butikens framtid. Vidare har du helhetsansvar för butikens drift, personal, kunder samt budget- och resultatansvar. Du erbjuds en varierad roll med högt tempo där en av dina viktigaste uppgifter är att ge våra kunder det bästa köpupplevelsen. Vi letar efter en passionerad och driven butikschef som är redo att ta an utmaningen att driva vår butik i Halmstad till nya höjder. Är du en resultatinriktad ledare som älskar att driva stora team och har ett öga för att öka försäljningen? Då är du precis den vi letar efter!


Dina huvudsakliga ansvarsområden: 
  • Skapa och implementera strategier för att driva försäljning och öka lönsamheten
  • Utmana och inspirera ditt team att överträffa sina egna och butikens mål
  • Ansvara för butikens dagliga drift och resultat
  • Bygga starka relationer med både teamet och kunderna
  • Identifiera och nyttja möjligheter till förbättring och tillväxt

Din profil
För att lyckas i denna rollen tror vi att du är en erfaren ledare inom detaljhandeln, en stark ambassadör som drivs av inspirera och uppnå mål. Du har en relevant utbildning, exempelvis inom försäljning, ledarskap, logistik alternativt förskaffad relevant arbetslivserfarenhet. God ekonomisk förståelse och datakunskaper är viktiga delar av rollen, det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för konsten att arbeta med färskvaror och levande produkter. Koncernspråket är engelska, vi ser att du är flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Om du är redo att prägla framtiden med din vision, målmedvetenhet och kraftfulla resultatfokus är vår butik i Halmstad helt rätt. Du är en visionär som kan omsätta idéer till konkreta resultat och har fingertoppskänsla för att skapa en butiksmiljö som ger våra kunder en inspirerande köpupplevelse.

Vi erbjuder dig 
Hos oss på Plantagen får du utmanande och varierande arbetsuppgifter i ett försäljningsdrivet bolag. Vi erbjuder marknadsmässig lön och attraktiva förmåner.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och inleds med provanställning på 6 månader.

Din ansökan
Ansök redan idag. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. I denna rekrytering har Plantagen valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Mio Emanuelsson - mio.emanuelsson@capus.se +46 73-366 7577. För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen screeningtester tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information skickas till den mejladress du anger i din ansökan. Vi kallar till intervjuer löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 


Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Mio Emanuelsson

Managing Partner & Global Director Executive search

Sök tjänsten