Digital Marknadsförare – NordiCare

Digital Marknadsförare – NordiCare

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Digital Marknadsförare - NordiCare
Arbetsgivare:
NordiCare Ortopedi & Rehab AB
Placeringsort:
Viken
Ansökningstid:
17.11.2023

Kontakta konsult

Malin Johansson

HR/Recruitment Consultant

Linnéa Forsén

Headhunter/Recruitment Consultant

NordiCare AB är ett branschledande svenskt företag som utvecklar, säljer och marknadsför noga utvalda sjukvårdsprodukter inom områdena ortopedi, rehabilitering och kirurgi.

Vår drivkraft är att skapa produkter och lösningar som ger mervärde för våra kunder och bidrar till en bättre vård. Genom särskild expertis och egen produktutveckling erbjuder vi professionell service i allt vi gör. Vår hemmamarknad är Norden och våra kunder finns i första hand på offentliga sjukhus och privata klinker. Idag är vi cirka 20 anställda med huvudkontor i Viken utanför Helsingborg.

Vi söker nu en digital marknadsförare till en kreativ och bred roll. Som en del i vårt marknadsföringsteam innebär tjänsten att utveckla NordiCares digitala marknadsföring och e-handel. 
 

Ditt uppdrag

Din primära uppgift kommer vara att ta ett samlat grepp om NordiCares digitala marknadsföring med fokus på att utveckla och optimera den digitala kundresan. Vi vill att du arbetar med vår marknadsföring och synlighet i Google Ads, sociala medier, samt förbättrar SEO-resultat för vår webbplats. Du skapar träffsäkert innehåll i ord och bild, är bra på att formulera dig och har förmågan att identifiera och förmedla historien som kommer fånga våra kunder. 

Vår försäljning sker mot både företagskunder via vårt säljteam och mot konsument via vår e-handel, vi värdesätter därför förmågan att skapa och analysera digitala aktiviteter riktade mot respektive kundgrupp.

Du blir en viktig del i vårt marknadsföringsteam och kommer under ledning av marknadsföringsansvarig att arbeta brett och resultatinriktat. Vi söker dig som kan bidra med ny kompetens till vårt team och ser därför att du från start kan arbeta självständigt och obehindrat på ditt område. Tjänsten utgår från vårt kontor i Viken utanför Helsingborg.


Arbetsuppgifter
 • Driva, utveckla och optimera bolagets digitala marknadsföring via annonsering, webbplatsen och sociala plattformar.
 • Publicera och målgruppsanpassa träffsäkert innehåll (text, bild, video) i alla kanaler.
 • Uppdatera och utveckla hemsidan.
 • SEO-optimering av vår webbplats.
 • SEM-arbete, optimering av kampanjer.
 • Analysera data för att optimera marknadsföringsresultat och kundbeteende.
 • Ta fram marknadsstrategi och planering tillsammans i team.
Dessutom kan dina uppgifter omfatta:
 •  Lansering av nya produkter och att arbeta med nya marknadsföringsmaterial
 •  Översätta/korrekturläsa innehåll så som produktinformation, kampanjer och marknadsföringsmaterial
 • Identifiera kund- och patientberättelser som kan användas för referensberättelser.
 • Planera och arrangera digitalt innehåll.
 

Din profil

Till NordiCare söker vi en strukturerad, självgående och initiativrik Digital Marknadsförare. Du är prestigelös, lösningsorienterad och affärsmässig med fokus på optimerad försäljning och att skapa mervärde för våra kunder. Du tycker om och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och konsulter. För oss är det också viktigt att du delar vårt genuina intresse för människor och vår mission att arbeta med produkter och lösningar som är värdeskapande för vården och individen. 

Din bakgrund och kvalifikationer
 • Relevant utbildning inom digital marknadsföring.  
 • Praktisk erfarenhet av marknadsföring digitalt, med fokus på annonsering, sökoptimering och sociala medier.
 • Kompetens inom Googles verktyg så som Analytics, Ads, Tag Manager och Merchant Center är ett krav, liksom Metas Business Suite och Ads Manager.
 • Kunskap i och praktisk erfarenhet av SEO-arbete med sökordsanalys, textanpassning och uppföljning.
 • Erfarenhet av e-handel och digital marknadsföring mot konsument. Erfarenhet av etablering på nya marknader är en merit.
 • Erfarenhet av digital marknadsföring mot företagskunder med fokus på att generera leads och få lojala kunder.
 • Arbetsvana i vår e-handelsplattform Magento.
 • Kunskap i grundläggande bildredigering.
 • God verbal och skriftlig kommunikationsförmåga. Svenska och engelska är ett krav. Kunskap i övriga nordiska språk och/eller tyska är meriterande.
   

Vi erbjuder

En inspirerande arbetsplats med möjlighet att utveckla företaget för framtidens utmaningar. NordiCare är en arbetsplats som erbjuder dig ett gediget onboardingprogram, friskvårdsbidrag och utvecklingsmöjligheter - vi vill att du växer med oss! Ansök redan idag och bli en del av vårt team av kollegor med expertis och kompetens inom flera olika områden. 
 

Din Ansökan

NordiCare samarbetar med Capus AB - Talentor i denna rekryteringsprocess. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Johansson, rekryteringskonsult, på +4676-666 64 72 eller malin.johansson@capus.se.

Kontakta oss gärna

Malin Johansson

HR/Recruitment Consultant

Linnéa Forsén
Headhunter/Recruitment Consultant
Sök tjänsten