Embedded Utvecklare

Embedded Utvecklare

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Embedded Utvecklare
Arbetsgivare:
NorthLab Photonics AB
Placeringsort:
Nacka
Ansökningstid:
08.08.2024

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Tilde Andrén

Headhunter

NorthLab är en ledande innovatör inom fotonikindustrin, specialiserad på banbrytande fiberoptiska lösningar. Vårt mål är att leverera förstklassiga produkter och tjänster till våra kunder över hela världen, vilket driver framsteg inom teknik och innovation. Följ med oss på resan för att tillsammans forma framtidens fotonik!
 

Är du en driven och entusiastisk programmerare med intresse för produktutveckling? Vi söker nu en mjukvaruutvecklare med fokus på inbyggda system!


DIN FRAMTIDA ROLL: 
Som del av vårt produktutvecklingsteam får du vara med och utveckla Northlabs produkter, från idé till lansering. I rollen som Embedded programerare består dina arbetsutppgifter främst av ny- och vidareutveckling av mjukvara inom mät-, styr- och reglerteknik för våra avancerade verktyg, och system för tillverkning av fiberoptiska komponenter. Du kommer även att hantera utveckling av robusta desktop-applikationer, som ofta ingår som en central del i våra system. Detta är en unik möjlighet att använda din tekniska expertis i en innovativ miljö som ständigt strävar efter att ligga i framkant inom fiberoptikteknologi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med utveckling av mjukvara för inbyggda system
  • Utveckling av Desktop-Applikationer
  • Kommunikation mellan moduler och system
  • 3D-Visualisering
     
DIN PROFIL: 
Vi söker dig som är en duktig programmerare med intresse för teknik och produktutveckling. För att trivas i denna roll bör du vara en självgående problemlösare som uppskattar att arbeta inom en högteknologisk bransch med stark tillväxt. Vi söker dig med ett skarpt öga för detaljer, som brinner för att arbeta med avancerad teknologi i en innovativ miljö. 

Kvalifikationer: 
  • Erfarenhet av att programmera inbyggda system baserat på C/C++ och Linux.
  • Du är van vid att utveckla applikationer i Windows-miljö med C# och .NET Framework, samt gärna har arbetat med WPF och MVVM.
  • Du har kunskap om olika digitala snitt och kommunikationsprotokoll, exempelvis USB, TCP, I2C, SPI, RS-485
  • Erfarenhet av ARM MCUs och känner till realtidsoperativsystem som FreeRTOS
 

OM OSS

NorthLabs vision är att möjliggöra våra kunders innovations- och tillverkningsprocesser och genom dem förverkliga den verkliga potentialen i morgondagens fotonik-teknologi. Vi specialiserar oss på att utveckla verktyg och instrument för produktion och forskning & utveckling (FoU) av fiberoptiska komponenter och produkter.

Vårt produktsortiment inkluderar fiberoptiska kapar, interferometrar, recotrar, fibersvetsar, utrustning för tillverkning av s.k. combiners/bundles, fiberoptiska gitter (FBG) och mycket mer. Våra kunder finns inom olika sektorer där optiska fibrer används, inklusive industri, universitet och forskningsinstitut. Vi är stolta över att ha långsiktiga partnerskap med 3SAE Technologies i USA och Furukawa i Japan.

Våra kunder sträcker sig från små startups till multinationella miljardföretag, varav många är ledande inom områden som medicin, flyg- och rymdteknik, högenergilaser och försvar. På NorthLab värdesätter vi innovation, expertis och en passion för att leverera förstklassiga lösningar till våra kunder.


Din ansökan
NorthLab Photonics har valt att samarbeta med Capus i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@capus.se +46 73-9948841 eller Tilde Andrén; tilde.andren@capus.se +46 72-6601974
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Tilde Andrén

Headhunter

Sök tjänsten