Key Account Manager

Key Account Manager

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Key Account Manager
Arbetsgivare:
Lantztech Machines AB
Placeringsort:
Halmstad
Ansökningstid:
20231210

Kontakta konsult

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Lantztech är ett familjeägt företag med 35 års erfarenhet av tekniska lösningar till bilindustrin. I takt med att bilindustrins kravbild för kvalitet, miljö och renhet ökar har Lantztech utvecklats till en premiumleverantör av maskiner och utrustning som säkerställer slutkundens förväntningar. Den största delen av företagets lösningar har ofta en koppling till bilens AC- och styrservo, alltså gas- eller vätskeledande rör och slang, men det förekommer också projekt med industriautomation och 3D-mätning som en del av företagets erbjudande.

Företaget har maskiner i 5 världsdelar, med tyngdpunkt på Europa. Samtliga maskiner tillverkas in-house med konstruktion, bearbetning, elektronik/pneumatik, montering och programmering under samma tak. Kundbasen är främst inom bilindustrin, men sträcker sig även utanför detta till andra industrier. Sedan 2022 har ägaren lämnat över arbetet som VD till annan familjemedlem som har arbetat med modernisering av varumärket, uppdatering av kontor/lokal samt implementering av nytt affärssystem och tillsättning av ny ledningsgrupp.

Din roll

Nu söker vi en Key Account Manager som får möjligheten att förvalta en av våra viktiga storkunder i Sverige. Du kommer primärt att arbeta med inkommande förfrågningar, regelbundna kundbesök och viss projektledning av egna projekt. CAD-ritningar och visst konstruktionsarbete I SolidWorks förekommer. Du arbetar nära VD som är din närmsta chef och ni kommer tillsammans att driva försäljningen i bolaget. Bland dina trevliga kollegor finns lång erfarenhet, ett tydligt lösningsfokus och bred kompetens inom samtliga områden.

Du har troligtvis erfarenheter från tekniskt arbete inom industri. Kanske som teknisk säljare, konstruktör eller teknisk ingenjör. Vi ser gärna att du har 3-5 års erfarenhet från liknande position. Du är en driven och strukturerad person som gillar att ha många bollar i luften och motiveras av att själv kunna påverka slutresultatet av ditt arbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och text och behärskar engelska på mellan till hög nivå. Tjänsten är på heltid och du utgår från ditt kontor i våra lokaler i Halmstad. Tjänsteresor förekommer regelbundet inom norra Europa, men du kommer även få möjlighet att besöka andra delar av världen där företaget har kunder.

Din profil

För att lyckas hos oss ser vi att du har:

-         B-körkort

-         3-5 års erfarenhet från relevant bransch

-         Erfarenhet av CAD-program

Du är särskilt intressant för bolaget om du har:

-         Goda kunskaper I SolidWorks

-         Erfarenheter av teknisk försäljning

-         Erfarenheter från bilindustrin

-         Erfarenheter från slang/rör-industri

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult om du har några funderingar. Sista ansökningsdag är den 10/12 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

Kontakta oss gärna

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Sök tjänsten