Konstruktör-Kundanpassade lösningar

Konstruktör-Kundanpassade lösningar

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Konstruktör
Arbetsgivare:
Roxtec AB
Placeringsort:
Lyckeby
Ansökningstid:
15.12.2023

Kontakta konsult

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Micaela Cardell

Headhunter/Recruitment Consultant
Vill du ingå i ett engagerat team med många möjligheter och utmaningar? Är du en lösningsfokuserad och kreativ person med passion för teknik? Fortsätt i så fall att läsa. Roxtec erbjuder en spännande framtid för dig som har förmåga att driva på utvecklingen, tänka utanför boxen och utmana befintliga arbetssätt. Vi söker dig som vill jobba i en dynamisk organisation byggd på engagemang, kundfokus och en samarbetsinriktad kultur.

Ditt uppdrag
Inom gruppen Technical & Commercial Support ansvarar vi för teknisk och kommersiell support till dotterbolag, distributörer och kunder inom affärsområdet Power och Processindustri som är ett av tre affärsområden på Roxtec. Vår uppgift är att tillsammans med övriga delar av Roxteckoncernen stå för support och skapa lösningar som tillgodoser våra kunders behov, skapar värde och på lång sikt genererar lojala, återkommande kunder. Huvuddelen av vår tekniska och kommersiella support är lokaliserad vid huvudkontoret i Karlskrona. Som Konstruktör för kundanpassade lösningar arbetar du med att konstruera, utveckla och anpassa företagets produkter till olika kundapplikationer – från behovsidentifiering till färdig lösning. Du ingår i en grupp av konstruktörer/ingenjörer som ger teknisk support till säljorganisationen och övriga kollegor. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Karlskrona.

Din profil
Vi söker dig med ett brinnande intresse för teknik i allmänhet. Du trivs i ett högt tempo, är flexibel, driven, förändringsbenägen och kundorienterad samt har en stark vilja att lösa de problem och frågor som kan uppstå. Du har teknisk erfarenhet och goda kunskaper i 3D-CAD. Roxtec använder främst AutoDesk Inventor som utvecklingsverktyg och ett PLM-system för ritningshantering och dokumentation. Din bakgrund är troligen högskoleingenjör med inriktning mekanik eller el med något års arbetslivserfarenhet. Arbetet sker ofta i samråd med andra, där affärsmannaskapet sätts i centrum. Det är därför en förutsättning att du trivs med teamarbete, är ödmjuk och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Som person är du driven och noggrann. Vi är ett internationellt företag med dotterbolag runt om i världen. Det är därför viktigt att du har en förmåga att förstå och hantera olika kulturer. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Snabbhet, enkelhet och flexibilitet är viktiga ledord för oss på Roxtec och dessa bör kännas naturliga även för dig. Läs gärna mer om Roxtec Core Values, våra sju kärnvärden som etablerades för cirka 30 år sedan och som fortfarande utgör riktlinjen för vår verksamhet. De uppmuntrar oss att fokusera på kundupplevelsen och påminner oss om att vi, var och en och tillsammans, bidrar till Roxtecs framgång. Du finner Roxtec Core Values här 

Din ansökan
Ansök redan idag. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. I denna rekrytering har Roxtec valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Thomas Lindquist, på tel 0704-531353 alternativt  thomas.lindquist@capus.se 

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Micaela Cardell

Headhunter/Recruitment Consultant

Sök tjänsten