Leverans- och Installationschef – E.ON Drive

Leverans- och Installationschef – E.ON Drive

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Leverans- och Installationschef - E.ON Drive
Arbetsgivare:
E.ON Energiinfrastruktur AB
Placeringsort:
Malmö
Ansökningstid:
01.12.2023

Kontakta konsult

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Linnéa Forsén

Headhunter/Recruitment Consultant
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag med ca 70.000 medarbetare i 15 länder som dagligen arbetar med utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya Energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Energimarknaden förändras och efterfrågan av förnybara energikällor ökar. Vi fokuserar mer än någonsin på att utveckla våra kundrelationer och skapa nya affärsupplägg för att leverera ännu bättre värde till våra kunder, men också för att bygga ett hållbart samhälle.
 
Vi söker en engagerad och erfaren Leverans- och Installationschef som vill vara en del av E.ON Drive. Tillsammans arbetar vi för att påverka omställningen till förnybar energi och en mer hållbar framtid. Är du redo att leda och driva vårt team mot framgång? 

Om avdelningen

E.ON Drive Sverige är en del av E.ON Energiinfrastruktur och har som uppdrag att göra eMobility enkelt oavsett om våra kunder är hemma, på språng eller på jobbet. Vår vision är att göra elbilsladdning enkelt, bekvämt och tillgängligt för alla. Det här gör vi genom vår produktportfölj med smarta lösningar för laddning och vi hjälper våra kunder genom hela processen. Som Leverans- och installationschef leder du teamet "Deployment" inom E.ON drive. Teamet ansvarar för att projektleda leverans och installation av våra produkter och säkerställa att vi håller vårt löfte gentemot våra kunder. Nu söker vi dig som vill leda teamet på den fortsatta resan mot ett mer hållbart energisamhälle!

Din roll

Som Leverans- och installationschef ansvarar du för ett team om sex medarbetare i rollerna projektledare och administrativt stöd. Du som ledare coachar, sätter ramar och riktlinjer och stöttar dina medarbetare genom att tillhandahålla rätt verktyg. Kontinuerlig uppföljning av samarbetet med våra leverantörer utgör också en viktig del av rollen.

I rollen ingår du även i E.ON Drive Sveriges ledningsgrupp och kommer arbeta med strategiska frågor, prioriteringar och vägval för affärsområdet. Du kommer också ha ansvar för logistikplanering när det kommer till vårt lager av produkter och förväntas vara såväl strategisk som operationell i arbetet med processutveckling, planering, inköp, reklamation och garantihantering. Du kommer att ha många kontaktytor och samarbeten både nationellt och internationellt inom organisationen och externt. Kommunikationen sker därför till stor del på engelska.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Malmö. Det kan förekomma resor i tjänsten ett par gånger i månaden.

Din profil

Vi söker dig som är en trygg och närvarande ledare med gedigen erfarenhet av såväl personalledning som personalutveckling. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha erfarenhet från installation/entreprenad och kännedom om ABT06. Vi ser det som mycket meriterande om du har kompetens inom elektrifiering av fordonsindustrin.

Du som ledare är coachande, empatisk och prioriterar dina medarbetares personliga och professionella utveckling. Då du befinner dig i en föränderlig miljö och bransch som ständigt utvecklas är det viktigt att du kan fatta snabba, men välgrundade beslut samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi på E.ON uppmuntrar till att utforska nya vägar och att tänka utanför boxen. Vi hoppas att du som söker är nyfiken, uppfinningsrik och  att du ständigt vill förbättra och effektivisera arbetssätt och processer. Du är jordnära, positiv och föregår med gott exempel för ditt team.

Din närmsta chef, Robert Tretinjak, ger dig stort eget mandat och frihet under ansvar. Robert finns där som ett bollplank när du önskar och värnar om en inkluderande miljö där medarbetare trivs, utmanas och utvecklas.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett team med kompetenta medarbetare där du får en central roll i utvecklingen av E.ONs energiifrastruktur. Tjänsten är placerad i Malmö.

Din ansökan

Vi samarbetar med Capus AB i denna rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704531353 alternativt thomas.lindquist@capus.se. Om du är redo för en spännande utmaning och nyfiken på att vara med på vår resa, välkommen till E.ON och till vårt team! Vi ser fram emot din ansökan!
 

Kontakta oss gärna

Thomas Lindquist

Founder/CEO

Linnéa Forsén
Headhunter/Recruitment Consultant
Sök tjänsten