.NET-utvecklare

.NET-utvecklare

Nyckelinformation

Jobbtitel:
.NET-utvecklare
Arbetsgivare:
Capus AB
Placeringsort:
Västra Frölunda
Ansökningstid:
13.11.2023

Kontakta konsult

Henrik Myllenberg

Partner/Regional Manager

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren .NET-utvecklare med starka C#-kunskaper till ett spännande företag i Göteborgsregionen. 

Dina uppgifter

I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att välja mellan ett brett spektrum av projekt i Göteborg utformade efter dina egna preferenser och expertis. Ditt arbete är fokuserat på .NET & C# men du har stora möjligheter att arbeta med andra programmeringsspråk, ramverk och teknologier om du har intresse av att göra det. I rollen kommer du arbeta med att designa, utveckla och underhålla .NET-applikationer med fokus på C#. Samarbeta med andra teammedlemmar och projektledare för att leverera högkvalitativa mjukvarulösningar.

Din profil

Vi tror att du har minst 4 års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och en stark passion för teknik. Du är en nyfiken och ödmjuk person som trivs i en teambaserad miljö. Att dela din kunskap och erfarenhet med kollegor är något du brinner för.

  • Erfarenhet av att arbeta med olika .NET-ramverk och verktyg.
  • En passion för att lösa komplexa problem och skapa högkvalitativ kod.
  • Utmärkta kommunikationsförmågor och förmågan att samarbeta i team.
  • Förmågan att arbeta självständigt och ta initiativ.
  • Du talar både flytande svenska och engelska

Vårt erbjudande 

Vi erbjuder en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att arbeta med spännande projekt och den senaste tekniken. Vi tror på att stödja våra medarbetare i deras personliga och professionella utveckling och erbjuder konkurrenskraftig ersättning och förmåner. Som utvecklare hos vår kund har du en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag. 

Din ansökan 

Om du är en erfaren .NET-utvecklare med en passion för C# och vill vara en del av vårt team, skicka din ansökan tillsammans med ditt CV! Vi ser fram emot att välkomna en skicklig .NET-utvecklare som delar vår passion för teknik och innovation. Ansök nu och hjälp oss att fortsätta forma framtiden!

Kontakta oss gärna

Henrik Myllenberg

Partner/Regional Manager

Sök tjänsten