Platschef – Bergtäkt

Platschef – Bergtäkt

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Platschef
Arbetsgivare:
Swerock Aktiebolag
Placeringsort:
Blentarp
Ansökningstid:
11.08.2024

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. 

Verksamheten är i ett spännande skede och utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga söker vi nu efter en Platschef med ansvar för våra berg- och grustäkter i södra Skåne.


DIN ROLL
I rollen som platschef får du ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande jobb med stor möjlighet att påverka och utveckla. Du ansvarar för att strategiskt planera och driva våra anläggningar i Södra Skåne - Blentarp, Veberöd och Bergsjöholm. 


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 
  • Att leda, planera och styra den dagliga produktionen med kvalité och leverans i enlighet med kunders krav.
  • Driva produktion i enligt med myndigheters ålägganden och krav.
  • Resultatansvar för tilldelat ansvarsområde med månadsrapportering, prognoser etc.
  • Ansvar för resursplanering, produktivitet och kostnadsoptimering.
  • Operativt personalansvar vilket inkluderar exempelvis delaktighet i rekryteringar, lönesättning, medarbetsamtal etc.
  • Arbetsmiljöansvar och ansvar för miljö enligt fastställt regelverk.

DIN PROFIL
Vi söker dig som vill jobba, trivas och utvecklas långsiktigt inom bolaget. För att trivas i denna roll tror vi att du i grunden har ett stort intresse och mycket kunskap relaterad till Råvaruförsörjning/Bergtäkt. Du har erfarenhet av en arbetsledande position från liknande verksamhet och ser positivt på utmaningarna i att driva produktion. Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet och gillar att ta ansvar. Som person är du tydlig och strukturerad i din framtoning. Du kan delegera ansvar och följer upp att aktiviteter genomförs. Din energiska sida, positivitet och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens. Tjänsten kräver fysisk närvaro på de olika arbetsställena vilket medför en del resande i tjänst inom området och körkort är ett krav.  

VI ERBJUDER DIG
Hos oss på Swerock blir du delaktig i det spännande arbetet med att bygga framtidens samhälle. Vår målsättning är att det vi bygger och anlägger ska vara ansvarsfullt utformat, långsiktigt hållbart och tillföra positiva värden till samhället. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi gör. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Kontakt och ansökan
Peab har valt att samarbeta med Capus i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@capus.se +46739948841
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Sök tjänsten