Automationsspecialist

Automationsspecialist

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Automationsspecialist
Arbetsgivare:
Recipharm
Placeringsort:
Höganäs
Ansökningstid:
21.03.2024

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Malin Johansson

HR/Recruitment Consultant

Recipharm Höganäs AB tillverkar och packar främst pulverformiga läkemedel i olika typer av påsförpackningar och har idag ca 90 anställda. Vi producerar 24/7 och omsätter ca 200 miljoner kr per år.
Recipharm Höganäs AB ingår i en större global koncern som är ett ledande CDMO företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 8 000 anställda. 
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com


Nu söker vi efter en driven Automationsspecialist till vår produktionsanläggning i Höganäs.

DIN FRAMTIDA ROLL
Vi erbjuder nu en spännande, bred roll där du får möjlighet att självständigt leda och utveckla arbetet inom fabriken mot en mer automatiserad/digital verksamhet. Du får möjlighet att utvecklas som projektledare och driva mindre investeringsprojekt inom IS/IT och andra relevanta projekt inom automation/system. Du kommer att tillhöra MSAT avdelningen, Manufacturing Science and Technology, som har sitt huvuduppdrag i att supportera produktions-verksamheten och överföra och implementera kundernas produkter till den kommersiella tillverkningen i fabriken.  

Du rapporterar direkt till Head of Technology and Engineering och kommer att ha ett tätt samarbete med teknikavdelningen och teknikerna, samt andra avdelningar som QA och produktionen för att säkerställa kvalité och utveckling. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att: 

 • Leda och utveckla arbetet inom anläggning mot en mer automatiserad/digital verksamhet
 • Vara en aktiv part för den tekniska utvecklingen av företaget
 • Ha kontakt med externa leverantörer och samarbetspartners 
 • Ansvara för att underhållet på befintliga och nya automatiserade/digitala system görs korrekt och strategiskt
 • Delta i olika projekt samt leda vissa projekt
 • Vara resursperson inom IS/IT i fabriken
 • Ansvara för att GMP/GxP- regler följs inom relevanta områden 

DIN PROFIL
För att lyckas i denna roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med automation. Du har säkerligen jobbat med automationsfrågor inom läkemedelsindustrin eller annan tillverkningsindustri och du har ett genuint intresse inom området. Du har en förmåga att driva strategisk och operativ utveckling inom Produktionen och motiveras också av att driva projekt efter budget, tid och resurs förutsättningar. Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och kommunikativ problemlösare som gillar att arbeta i team. 

Vidare ser vi att du har: 
 • Erfarenhet av Siemens S7/TIA och WinCC
 • Kunskaper inom  IS/IT och nätverk
 • Relevant utbildning inom automation
 • Flytande svenska och engelska
 • Meriterande med erfarenhet inom SQL, BAS2 och GAMP

VI ERBJUDER DIG
Bli en del av Recipharm och låt ditt arbete bli din passion och din stolthet. Tillsammans kan vi göra en positiv skillnad i världen och i våra egna liv. Ansök idag och bli en del av vårt fantastiska team som förändrar liv varje dag! 

DIN ANSÖKAN 
Ansök redan idag. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. I denna rekrytering har Recipharm valt att samarbeta med Capus AB. För mer information om rollen, kontakta Kristina Peltola - kristina.peltola@capus.se +46 73-994 88 41 alternativt Micaela Cardell-  micaela.cardell@capus.se +46 70-199 16 65

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Malin Johansson

HR/Recruitment Consultant

Sök tjänsten