Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Utvecklingsingenjör - Teknisk Specialist
Arbetsgivare:
Lundahl Transformers AB
Placeringsort:
Norrtälje
Ansökningstid:
22.06.2024

Kontakta konsult

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Tilde Andrén

Headhunter

Lundahl Transformers AB är en världsledande tillverkare av högkvalitativa transformatorer för ljudtillämpningar. 
Vi värdesätter vår resa tillsammans med dig enormt och vi älskar varje steg på vägen. Vi är stolta över vår affärsinnovation, värderingar och kultur som alltid kommer att finnas här för att leverera ett familjerecept av kvalitet, innovation och passion för att skapa världens bästa transformatorer.

Nu söker vi efter en teknik- och musikälskande Utvecklingsingenjör som ska bli vår nästa tekniska expert!

Din roll
Som teknisk ledare kommer du ha en central roll i företaget och få stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Du kommer att leda och utveckla företagets tekniska verksamhet samt att se till att alla projekt och produkter levereras till bästa kvalité. Du kommer främst att ansvara för utveckling av företagets produkter som i vissa fall även leder till att du är med och utvecklar produktion och montering.

Du kommer arbeta både strategiskt mot nya trender på marknaden men även operativt med att detaljkonstruera, testa koncept till att ta fram långtgående produktplaner.
I denna roll är man placerad på kontoret i Norrtälje där testning, produktion och montering sker men du kommer att ha ett nära samarbete i utvecklingsprojekt med våra kunder som finns över hela världen så vissa resor förekommer. Du får också möjlighet att representera Lundahl Transformers på häftiga internationella mässor runt om i världen för denna typ av premiumprodukter. 

Din profil
Vi söker dig som vill jobba, trivas och utvecklas långsiktigt med oss inom bolaget. För att trivas i denna roll tror vi att du i grunden har ett stort intresse och mycket kunskap inom elektronik och elektriska system. Har du även intresse för musik och ljud så är det ett stort plus då du kommer att få vara i miljöer och på mässor som riktar sig till människor som jobbar med ljud och audio. 
Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet inom en teknisk verksamhet inom elektronik. Du ska ha erfarenhet att leda utvecklingsprojekt och projektgrupper. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.
Tjänsten kräver fysisk närvaro så det är krav att du bor eller kan pendla till Norrtälje. 

Om Lundahl Transformers AB
Lundahl Transformers AB är en världsledande tillverkare av transformatorer för ljudtillämpningar.  Våra transformatorer används i professionell ljudstudioutrustning såsom mikrofoner, mik-förstärkare, kompressorer med mera. De används också i mer exklusiv hifi-utrustning, såsom utrustning för vinylavspelning och i rörförstärkare.
Vi säljer våra transformatorer över hela världen, och i denna globala nischmarknad har vi ett oerhört starkt varumärke. Förutom att våra produkter anses låta bra har vi ett grundmurat rykte för kvalitet och innovationsförmåga som vi är måna om att vårda.
Företaget agerar globalt men är trots detta ett litet företag (cirka 25 anställda) med familjär känsla beläget centralt i Norrtälje, där också all tillverkning är förlagd. Vi är en komplett fabrik där vi inte bara utvecklar transformatorer, utan även konstruerar och bygger det mesta av vår produktions­utrustning.
Lundahl Transformers AB är sedan hösten 2022 en del av Teqnion-koncernen som idag består av 24 dotterbolag. Teqnions affärsidé är att bygga en diversifierad företagsgrupp genom att förvärva kvalitetsbolag med gynnsamma framtidsutsikter. De förvärvade dotterbolagen fortsätter att agera och drivas självständigt.

Vi erbjuder dig
Hos oss på Lundahls blir du delaktig i det spännande arbetet med att utveckla erkända produkter av högsta kvalité och bidra på vår resa mot excellens. Vårt team har varit här länge och utgör hjärtat i vår framgång. Vi alla älskar att bidra och ha roligt på jobbet. Vi har en härlig kultur i huset och företagets familjevärderingar lyser igenom. 

Vill du bli en del av oss? 

Kontakt och ansökan
Lundahls har valt att samarbeta med Capus i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: kristina.peltola@capus.se +46 73-9948841 eller Tilde Andrén; tilde.andren@capus.se +46 72-6601974
Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Capus är ett av Nordens ledande rekryteringsföretag och erbjuder även interims- och konsulttjänster. Vi består av erfarna konsulter, en av marknadens största research- & analysavdelningar samt ett dedikerat marknadsföringsteam. Genom våra nätverk och gedigna research hittar vi kandidater som matchar våra kunders krav och behov. Vi är även en del av Talentor International som gör det möjligt att hjälpa våra kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.capus.se.


 

Kontakta oss gärna

Kristina Peltola

Recruitment Consultant

Tilde Andrén

Headhunter

Sök tjänsten